måndag 24 november 2008

Träning v 47

Börjar mitt nya träningsprogram på gymmet. Det är uppdelat på en A och en B dag där man går igenom hela kroppen varje pass. De stora muskelgrupperna aktiveras och tyngre vikter kommer att läggas på efterhand. Än så länge går det bra!

Måndag: Gym 1 h
Tirsd: Spinning 1 h. Otroligt tråkigt att cykla inomhus.
Onsd: Gym 1 h
To: Vila
Fre: Gym 1 h
Lö: Cykel i skogen 2h Ängårdsbergen. Soligt och kallt. Trevligt att kunna få vara utomhus i dagsljus:-)
Sö: 1h promenad. Bakis:-)

På Lördagen 22 nov var jag på Munhålan då det var fest för tandläkare som examinerats i Göteborg. Det var en blandning av alla åldrar. Kul att lära känna nya kollegor. Munvädret spelade och allt var kanonkul. Vi dansade hela kvällen, Maya, Charlotte och jag tillsammans med alla andra glada prickar. Vi lämnade haket sist och promenerade ner till 7´ans gatukök för att avsluta med en hamburgare. Det blev en del sprit som visade sig dagen efter. Tungt...Men helt klart värt det:-)

Känner mig lite tung i kroppen fortfarande och börjar inte jobba förrän 13.30 idag. Får passa på att äta rejält, för att ta igen, och dra till gymmet efter jobbet:-)

lördag 15 november 2008

Bygga hus

Lördag och jag satte klockan på 7.00. Kollade snabbt in prognosen som visade 9m/s. Jag gick och lade mig igen...:-)

Kl 11.00 var det möte med Gert, arkitekten. Kola detaljplanering av huset. Det var några få förändringar, så nu är det snart bara att tuta och köra. Kommer att bli supersexigt place...

Har även mött min Personliga tränare Marcus Evaldsson. Kanonduktig kille som finns på Fysiken i Göteborg. Detta är andra gången vi sammanstrålar. Förväntar mig nu redig träningsvärk och resultat. Kommer att köra ett uppbyggningsprogram ffa på gymmet fram till dec då jag åker till Hawaii, därefter kommer jag att köra en del fys tills detta Vasaloppet skall vara...
Gå gärna in på hemsidan: http://www.ptsolutions.se

Dagen innan PT mötet träffade jag hälsocoach Marie Sandgren i Högsby. Detta anordnar Elmborgs och all personal får en profil. Alla värden var på topp.
Kolla in: http://www.livskraftcoaching.se

Vi har kommit fram till, alla tre, att jag skulle bli duktig att planera mina måltider och träning. Jag kommer att få lite enkla recept av Marcus och han kommer även att stå för träningsplanering.
Känns skönt att strukturera upp dagen. Det är aldrig försent att lära sig något nytt:-)

Imorgon kommer det att blåsa 14-18m/s från SV som vid tiotiden vrider över till NV. Kan bli Åsa på morgonkvisten.
Kallt med gött m lite vågor:-)
Skickar med en trevlig bild på Ola i Åsa. Hoppas att det blir en lika trevlig dag som denna imorgon.."Inshallah":-)


'

söndag 9 november 2008

Mycket på G!

Nu händer det grejer!
Massa som är på G på jobbet. Ombyggningar, ny personal sökes, gammal personal skall utbildas. Jag kommer att ha möjlighet att jobba färre timmar, vilket kommer att bli alldeles supert. Då hinner jag med min fritid. Och på det sättet kommer jag att vara en glad människa. I like that:-)

22 dec beger jag mig mot Hawaii. Då skall även surfas. Returen är planerad till den 1 feb! I like tha way that sounds:-) Johan kommer att vara kvar i en månad till den lilla turgossen...

Dagen har jag dedikerat till Gekås på morgonen, och en tvåtimmars surfsession i Lejet.
2m vågor och 2,9 segel med bra vinkel från början Syd/SO. Men sakta vridandes till ostlig vilket är en kass vinkel vågmässigt. Man såg efterhand att vågstorleken minskades i takt med att det blev mer onshore. Men solen sken.

Efter surfet tog jag med Ralf på en jogging runda i skymningen.
Detta var en bra dag:-)