lördag 31 januari 2009

Sista surf!

Nu är det dax att ta farväl med Maui för denna gång! Jag gör det inte med glädje.

Jag har haft en fantastisk resa på fem veckor. Mycket vänligt folk, magnifik natur, otroligt bra vindsurfing och surf. Det finns en anledning till att vågvindsurfingseliten håller till på Maui! För att det rockar FEETTTT!!!

Bilder från Hookipa. Dock ej redigerade!
Kommer nog upp på Johans picasa redigerade! Det var sjuukt crowded. 4 pers på varje våg!



Nu är jag snart på väg till flygplatsen. En och ett halv dygns resa väntar, därefter skall det jobbas!!!

En sak är klar. Jag är inte klar på Maui än...
I´ll be back!!!

torsdag 29 januari 2009

Surf, regn och flytt!

Det har regnat yvigt i två dagar. Vi har ändå varit duktiga och vågsurfat ett par timmar på morgonen kl 8.00.

27/1. Hookipa med kort period, stökiga vågor, kallt, regnigt och set med 4 m vågor helt i oordning som bryter i kanalen. Svårt att ta sig ut. Lågtrycket ligger rätt nära. Flera tokspolningar. Ute i 1h. Regn hela dagen.

28/1. Tavares bay. Solen lyser en stund. Ingen vind. 4 pers ute. Superglassiga vågor. 3m som störst. Ute i 1.5h. Superkul!!! Regn resten av dagen.

29/1 Kuau/Mamas fish house. Svårt att ta sig ut. Många på vattnet. 3m vågor. Svårt helt enkelt!
Vindsurfing på em. 2,5h. Segel: 4.5. Dåligt drag. Kanonglassiga vågor i Noriega. Med högvatten blev det bättre i mitten.

Surf överhuvudtagen är svårt. Ffa när det är många i som är sååå duktiga! Man har inte en chans att ta en våg! Då är morgonsurfet bra. Färre pers i vattnet! Fast folk här är morgonpigga som attans!

Mitt drömsemestern har vi även flyttat! Skall se om jag kan korta ner den lite:-)

Vi bodde i en studio som Steve har hand om. Han är en hippie som aldrig slänger saker och stökar så in i bomben. Allt är smutsigt. Steve är helt enkelt en äcklig slusk! En riktig fulgubbe!

Studion hade vi i en månad. Därefter var det avtalat att vi skulle flytta in i ett rum i hans hus. Han har ngn form av rumuthyrningsverksamhet.

Vi tog oss en titt på rummet. Det låg bredvid hans kök/kontor och luktade skunk. Sängen såg extremt välanvänd ut och den smutsrosa färgen på väggarna höll på att trilla av. Första känslan när man kom in i rummet var att det var en gammal bordell där sängen hade haft ett bäst-före-datum sedan läääänge tillbaka:-)

Allt var gammalt och smutsigt.

Han informerade oss att köket används flitigt till att laga mat. Mer stink! Fläkt har dom inte hört om på Maui!

Alla som bott i Steves hus har haft bedbugs efter vistelsen, säger ryktet:-)

Jag vägrade helt enkelt! Johan oxå!

Matta tog vi oss ner till Kuau. Där mötte vi på lite locals och jag bönade och bad om dom visste om någonannan stans vi kunde bo. Jodå. Matt´s tjej hade sett en skylt bredvid sitt hus om uthyrning. Vi tog räcerbilen dit omgående och ringde numret. En titt på boendet, som var rent och fräsht, så bestämde vi oss. Ägarna hade inte tänkt att hyra ut så snart, då de fortfarande håller på med renovering. Vi tar det som det är!!! 1000 dollar för en månad, vilket är halva priset på studion som vi hyrde innan, och lika mycket som Steve ville ha!

Det sankades en säng, och spisen var ny fast inte inkopplad än.

Vi återvände efter lite vindsurfing i Kuau till Steve. Berättade att vi tyckte att stället var smutsigt och han blev skitsur, vilket var att vänta. Vi gick med på att betala en vecka!

När vi kom till den nya lyan på kvällen hade de varit iväg och köpt en kingsize bed, lakan, bestick, knivar, gafflar, handdukar mm.



Nu har vi bott här i tre nätter och stormtrivs. Ägarna har hunnit att bjuda oss på både lunch och fika. Vi känner oss mycket väl omhänderttagna. Gubben har tom erbjudit oss att låna hans feta Harley Davidson:-)

Familjen är Hawaianer. Gubben har jobbat på sockerbruk och mor i huset är busschaufför. Gubben har varit en tuffing. Supit, knarkat, slåss, skjutit både hundar och katter och är numer frälst. han är starkt religiös och familjen gammelföräldrar, föräldrar, barn och barnbarn är uppe tidigt på morgonen för att be innan det dagliga livet går igång.

Mor i huset, busschauffisen får 4h sömn/natt och känner sig ofta trött. Inte fullt helt trafiksäkert kanske:-)

onsdag 28 januari 2009

Iao valley

Efter 4 dagars vindsurfing a 4-5h dagligen tar vi en vilodag. Vi beger oss upp mot Iao Valley, som ligger uppför kullen från Kahului. Man kan köra hela vägen, såklart:-)
Iao valley är ett naturreservat som sägs vara amerikas andra våtaste plats. Det är en dal mellan flera bergstoppar därav bla Iao needle som är en 370m hög lavatopp som är beklätt med vegetation. Den omges av bergstoppar av lava av vulkanen West Maui bergen.
Väl uppe tar vi en hike uppströms ca 30 min i rätt stökig terräng. Det finns trevliga pooler som vi tog oss ett dopp i. Det är rent och klart med ca 15grader. Uppfriskande:-)



På väg hem stannade vi till på vägen och köpte ett banana bread och ananaser. Mummagött:-)

måndag 26 januari 2009

Jazzbrunch

En av Kuaulocals Mike är jazzmusiker. Han bjöd över oss på lite hålligång på söndags em. Alla tog med sig lite mat och dricka. Vi stog för Swedish meatballs, som var succé:-)
Hans hus ligger precis vid Tavares bay. Så sjuuukt gött med utsikt över Noriega och Kuau.
Musiken spelades av ett gäng polare som alla är jazzmusiker och som alla är med i olika band.
Mike på synt vid fototillfället.



Chris, som är från Utah från början, rymde med en cirkus när han var 13. Socialen var tvungen att söka efter honom, fast han ville inte hem igen. Han fick surt följa med.
10% av Maui består av Hawaianer. resten är inflyttade. De flesta som vi pratat med har bott här i ca 10 år och är från olika delar av USA. Många från the Gorge (Oregon).

BBQ måste man ju ha på fest. Kararnas karar står här och grillar köttet:-)
Kast med hästsko.


Bakåtförsök, mitt första!
Jämfört med Jake ser det visst ut som jag saknar lite höjd:-) Mitt segel lämnar liksom aldrig vågen. Hahaha!!



Foppa rajds a wave:-)






Posted by Picasa

fredag 23 januari 2009

Massiva vågor

22 Jan

Helt sjukt stora vågor har under gårdagen visat sig. Vissa set var 7-8m höga.
Vi surfade hela dagen i Kuau och inte en enda bild är tagen!

På morgonen var vågorna som störst. Kanalen closade helt så för att ta sig ut var man tvungen att tajma precis så att man inte fick set på 10st 7m monster på sig. Vågperioden var 14s. Segel: Johan 5.0, Kate 4.0.

Johan hade sin bästa vindsurfandes dag ever. Han rippade, skulle man kunna säga!
Min första våg var så stor att när jag åkte down the line och kollade upp, så tog den liksom aldrig slut när jag kollade bakåt. Vågorna här är sjukt massiva och har vansinningt med kraft, så jag blev faktiskt rädd och åkte in! Kan vara min simtur häromdagen.
Johan kom direkt efter och vi käkade lunch.

Med ny energi tog vi oss ut igen och vi kör någon timma. Jag går in igen och försöker få ner adrenalinpumpandet. Tredje gången blir jag tokspolad om och om igen och efter en timma ger jag upp försöket att ta mig ut och går upp på stranden och tjurar!

Under hela dagen har det varit ca 10 pers som varit ute i vågorna. resten har suttit och kollat. Ett par tyskar som oxå har blivit Kuau locals tycker att dagens vågor är helt sjuka!

23 jan

Mycket vind-Masthöga vågor-inga bilder i Kuau.
Kör först 4.5, därefter 4.0 och till slut 3.5. Är överriggad hela dagen. Surfar i ca 5h. Får till en underbart aggressiv cutback på en 4m våg. Jag har mycket kvar att lära, men jag fattar tänket, liksom:-)

Visar härmed en liten filmsnutt från 7 jan. Ingen fräsig våg eller move. Bara en liten film:-)


onsdag 21 januari 2009

Vågor på G!




Lite div bilder. Bla morgongympapass nere vid vattnet där vi promenerar ner för att strecha innan frukost.
Inget surf idag, men imorgon blir det åka av!!!

tisdag 20 januari 2009

SUP

Igår provade vi SUP, Stand up Paddling, för första gången. WOW! det var ju skitroligt. Någon mellan vindsurfing och surfing, liksom. Var körde i Kanaha och det rullade in set på 3 m, vilket var rätt tufft att bli spolad i med en SUP bräda som är sjuuukt stor. Det känns som det är mest down the line som gäller, men när man ser duktiga supare svänger dom rätt så smidigt.
Här rockar Laird på Hookipa.


FM var vi på väg mot Hana och hikade lite. Johan letade efter en Geocash som låg lite lurigt till.
Hitta en ingång på mil 6 genom en bambuskog. Klättra över en massa stenar och klippor. Ta er genom 3 vattenfall. Simma 40m i en flod. Vid sista vattenfallet finns geocachen vid en rot.
Det är ett trevligt sätt att promenera. Man tar sig liksom dit de flesta andra turister inte hittar.

Johan hoppar från väggen till vattenfall nr4. Lokals var där och badade. Killen längst upp hoppade och var mkt nära på att smälla in i stenarna!!!

Idag blir det mer SUPA!

Aloha!

söndag 18 januari 2009

Film Lanes 15/1

Jag filmade några klipp 15/1 från Lanes. Efter ett långdraget försök till att tillverka film, gav jag upp, här kommer istället filmsnuttar från epic day.

Det tar ca 1/2 dygn för varje film, så jag kommer att fortsätta att lägga upp ett par till sedan!:-)

Jason Polakow.

Robbie Swift

S-turns 18/1

Vi begav oss mot Lahaina då prognosen visade N vind och NV swell. Vi kom fra vid 12 och irrade runt och spotcheckade i över en timma. När vi väl kom fram riggade vi och begav oss ut för att upptäcka att vinden dött helt. Vågorna var dessutom vindvågor. Revet är YTLIGT. Jag skrapade i fenan rejält:-)

Makawao och Paia 19/1

Ingen vind och redigt med swell idag. Hookipa är tomt för surfare då det skummar för mycket pga stort swell.

Jag sticker upp och springer ett varv i Makawao forest. Jag e sååå sugen på lite freeride. Så sjukt roliga ställen att cykla på. Jag inser att tiden inte kommer att räcka till tuvärr:-(

Jesper, Johanna med barn bjöd in oss på fika. Där var en hel uppsjö av folk. Så vi hade otroligt trevligt!

EM utnyttjades till surfing i Paia. Oregelbundna vågor, stora för att vara i Paia och svårt att läsa. Det blev en timmas kämpande utan att ta en enda våg. Blä!

lördag 17 januari 2009

Episk i Lanes och lååång simtur med 911

15 Jan

Vi begav oss snabbt till Hookipa för att se hur förhållanden såg ut i Lanes. Det var helt sjukt. Kanalen blev oftast stängd då de störsa seten var uppåt 6-7m!
Både Johan, Jesper och jag hade hela förmiddagen på oss att komma upp med bra ursäkter till att inte ta oss ut i Hookipa. Och så blev det.


Robbie Swift




Fransisco Goya

Många som fotar och Goya som är på väg ut.


Ajajaj. det är mycket vatten där!

Revet tar!!! Den här killen kom aldrig ut!

Precis på håret:-)
Kanaha
På em begav vi oss till Kanaha. Där var det "bara" masthögt. ca 4,7 segling under dagen. När vi kom var det vansinnigt byigt, så jag riggade 3.5 och Johan 4.5. Vi fick nästan 3timmars fantastisk segling. Otroligt trevliga vågor.
Till dagens ära bytte jag fena till en som Ann-Marie Reichman skickade med. Den är ca 20cm men urmjuk. Den var inte rolig. Innan jag fattade hur jag skulle segla med den hade jag spinnat ur ca 10 supertrevliga vågor. Det var svårt att ta höjd, och hela brädan kändes wobblig. Enveten som jag är var jag ju tvungen att förstå hur man skulle segla den. Inget tryck whatsoever. Det gick alltså inte att ta vassa svängar på vågen, utan mjuka svängar igenom hela. Jag skulle nog vilja ha någotmittemellan originalfenan och denna!
Simturen
Trött och go tänkte jag då skymningen började så smått - en våg till! Jag fick en masthög och slajdade ur efter två svängar, och tappade utrustningen. Johan kom förbi och såg det hela. Allt var än så länge ok.
Då kom ett följeset med 5st masthöga vågor och jag slungades liksom utåt neråt på något vänster. Det är frånlandsvind och som simmare ligger man rätt ytligt. Utrustningen var omöjlig
att se.
Jag började helt enkelt att simma inåt. Ingen bra ide. Jag hade Sprecks som riktmärke och så till min förvåning att jag sögs utåt. Ajajaj!!!
Det började nu bli mörkt och alla vindsurfare var ur vattnet. Jag såg Johan på land vifta med sitt segel. Då är jag ca 200m från land, och det har gått ca 30 min sedan jag tappade utrustningen. Jag viftar och visslar och ingen ser mig. Jag vet att det finns stora fiskar i vattnet:-)
Jag kommer på en plan och börjar helt enkelt simma mot Sprecks. Det fungerar. Efter ca 60 min står jag på land igen. Nu är det kolsvart. Under tiden ser jag Johan som beger sig ut för att leta efter mig.
En kille står kvar på stranden och undrar vad fasen Johan sysslar med. Han hjälper mig med allt det praktiska hur vi skall göra. Jag känner mig lite matt:-) Vi tänder lamporna på bilarna och tutar i förhoppning att Johan fattar att jag kommit tillbaka. Efter en kvart ringer vi 911. 2 min senare dyker Johan upp. Han hittade min utrustning mellan nedre och övre revet och bogserade in detta.
Vi ringer 911 och avlyser larmet. Då dyker brandbilarna upp. Brandbilar? Skall dom simma ut med stegen då eller i natten? Eller kanske spola lite vatten i havet? Nja. Inte vet jag, men det slutade väl iallefall.
Vad har vi lärt oss?
1. Strömmar kan vara luriga, även på ett nybörjarställe.
2. Säg till folk omkring dig ifall du misstänker att någon är borta. Ju fler ögon, desdo bättre.
3. Håll koll på folk som tappar utrustningen. Ffa dina polare!
Nu är det en ny dag och vi är ursugna på att vindsurfa. Det är NV vind och vi funderar på att ta oss till andra sidan!
Aloha!

onsdag 14 januari 2009

Konavind

Morgonen var långsam, som vanligt. Vi begav oss ner till stranden för att kolla vågorna, såg inte speciellt spännande ut, så vi tog en låååång frukost.
Jag var springsugen, så vi körde förbi Hookipa innan Makawao skogen. Inget spännande. Jag sprang i en timma och pang kände jag att träden började röra sig. Fort som ögat körde vi ner mot Kuau mart för mat. Och därefter njöt vi av maten i Kuau. Efter att ha pratat m locals bestämde vi oss för att launcha från Hookipa. När vågorna blir för stora kan det bli svårt att ta sig in till stranden i Kuau. Prognosen säger 20fots vågor.
Em gav oss helt fantastiskt surf. WOW. Konavinden gav inte så mycket som utlovat. Jag hade 4,0 och boysen 5,0. Det blev en hel del kämpande. Men ujj sådana glassiga vågor. Mummsfillibabba. Vi var i 2,5h.
Fransisco Goya, Kai Lenny, Kevin Prichard, Bernd Roediger (KA 1113, 11 bast!) var med och rockade i vågorna idag!
Jag hade hört en del rykten om att Hookipa är ett spot där man liksom får slåss om vågorna. Eftersom vi inte vindsurfat i Hookipa än, så blev jag positivt överraskad över att folk var vänliga! Det var snarare så att jag snodde andras vågor...*muhaha* Näjrå. Kevin visade mig med hela handen att jag kunde ta hans våg, jag tackar då inte nej:-) Kan det bero på att jag e tjej?...
Foton blev tagna mycket sent. Efter att vi surfat färdigt. Så de har blivit rejält redigerade. bara så att man får en känsla av den goa vågen:-)
Mögan, du får hänga med nästa gång så att några fina bilder blir tagna, änna!!!



Imorgon utlovas större vågor och mer swell. Vi hoppas på Lanes imorgon oxå:-)

tisdag 13 januari 2009

Paia


Igår paddelsurfade vi två pass. Morgonpass i Paia-swellet är nu stort, vilket gör att vågen i Paia blir helstökig. Svårläst och ojämn.
Det ligger mycket folk som inte får några vågor, då locals som surfat där typ varje dag har kanontajming.

Em var vi med David från http://davidavarlden.blogspot.com/ i Hookipa. Han satt och fotade surfet och jag och Johan satt och slappade och njöt av den vackra utsikten:-)

Em paddelsurf-passet gjorde vi mellan Paia och Hookipa, typ Kuau Bay. En våg som går över ett grunt rev och där man har ett vänster och höger våg. Sjuukt mycket duktigt folk, som gör att man inte har en chans i världen att komma med.

Min vågbräda som jag köpt från Anne-Marie är en 6.9fot Naish. Rätt tunn och inte speciellt mycket lyftkraft. Efter att ha kört med en vågis som är runt 7.5fot med betydligt mer flytkraft känns det som om man börjar om från början igen. Det är så sjukt viktigt med allt man gör; paddlingen, farten, upphoppet, placering av fossingarna måste vara exakt rätt tajmat, annars missar man vågen. Så jag känner att jag får kämpa lite:-)
Det är trots allt timmarna på vattnet som betyder något, inte hur mycket man kan om kändisarna som surfar:-)

På kvällen var vi ute och käkade lite svärdfisk på en restaurant. Mmmmm! Och lite senare fotade vi Paia by night!

Alice in Hulaland heter butiken:-)



Charlies

Dagen efter var vi och paddelsurfade i Paia. Fortfarande inte helt jämna vågor, men både jag och Johan fick några trevliga m vågor! GÖTT!!!


Därefter begav vi oss mot staden för att shoppa på Safeway. Hungriga som vi var stannade vi till på Wendy´s, och åkte ner till Kanaha för att luncha. Väl där insåg vi att det faktiskt blåste, från fel håll-Konavind. Vindriktningen var ca 45grader offshore.


Vi slängde i oss den vidriga maten och körde 1,5h i otroligt byig vind med 2 m cleana vågor. Glada över att få ha vindsurfat handlade vi mat och drog hemåt mot Paia.


Idag kommer både swell och vind! YEAH!!

söndag 11 januari 2009

Haleakala

Vi har nu officielt varit på toppen av Haleakala vulkanen. 10.000feet, eller 3055m.
Efter en långsam morgonrutin tog vi räcerbilen och begav oss uppför vid 11 tiden.
Efter en lunch med utsikt samt slödriving var vi på toppen ca 2timmar senare. Vi plockade med oss en liftare på vägen. Han hade hikat i tre dagar med familjen och skulle upp till toppen för att hämta sin bil och sedan hämta upp familjen. Han tyckte att det mäst kändes som om man var på månen med det öde landskapet.

Kratern


Johan på toppen!

Kate på toppen!


Johan tror att han kan bli ett med molnen eftersom han känner sig så fluffig:-)

En häftig effekt av passadvinden är att molnen som bildas vid havet trycks upp till kratern och stannar i dess "gryta". Detta gör att molnen ej kan gå över bergen och blir då en effekt som man kan se sin egen skugga hundratals meter längre ner i dalen. Detta gör att grytan håller sig torr och ökenliknande.


Jag mötte ett intressant gäng vid parkeringen. De var freerajdare, på riktigt!
Det enda DH liknande på ön som jag sett som är omåttligt populärt är att cykla nedför berget. De kallar detta för downhill, vilket det ioförsig är. Med de har cykel med fotbroms och FFhjälm. Tja, inte så exhalterande med tanke på utmaningsnivån, MEN det går att freerajda på riktigt nedför vulkanen. Koolt!
Det tar ca 3 timmar konstant nedför i trixig och stenig terräng. I like.
Killarna berättade för mig att jag skall tala med Paul på Krater bikes. I will:-)

lördag 10 januari 2009

Makawao forest



Efter allt detta surfande börjar kroppen att kännas stel. Jag blev ytterst sugen på att ta en liten joggingrunda.
Sean kom med den brillianta iden att ta sig upp till Makawao forest där det fanns en slinga.
Vi åkte en bra bit tills vi trodde vi åkte vilse. Vi stannade och frågade några gubbar som informerade oss att vi skulle slingra oss en liten bit på vägen. Helt plötsligt dök en enslig parkering upp. Där fanns det ett par locals med feta freeridehojar.
Johan lyssnade på ljudbok och fotade, medan jag sprang varvet.


Slingan är formad som ett tennisrack. Vi tror att den knappt är en mil. Förtst halva är bar uppför-rejält uppför!!! Därefter är det bara nedför:-) Det fanns trevliga DH hopp på sidorna och en del trevliga cykelstigar. Jag mötte även en och annan mountainbikare.
Det tog mig ca 60min att springa varvet. Kanonvacker nator. Helt tyst, grönt, vackra träd, fågelkvitter.



Efter springrundan var Johan sugen på att hitta på ngt på vägen. Han hade siktet inställt på Army veteran cementery. Vi hittade ett helt gäng från andra världskriget fast också ynglingar som satt livet till i Iraq. -"Fast vi fick ju oljan"...


På kvällen tog vi oss en kvällssession i Hookipa på surfbrädor. Johan fick en del vågor, men jag var rätt trött efter springrundan. Det är så sjukt många duktiga surfare så man måste vara snabb i launchen, annars kan man glömma att få några vågor. Det var väl 100 pers ute!
Jag fick iallefall testat min nya vågis som jag köpte för 100 dollar av Ann-Marie. Den känns great!

Dagen till ära skall vi ta oss uppför vulcanen Haleakala. Rapport kommer:-)

Fin regnbåge hemma!

torsdag 8 januari 2009

Kärlek...

Och vindsurfandet bara fortsätter...
Åter 2 underbara dagar till i Kuau.

Onsdag över masthögt, lågvatten och 4,0 för mig och 5,0 för boysen. Solen sken och lyckan var total. Helt slutkörda och hungriga parkerade vi bilaskrället utanför huset, tvättade oss i ansiktet med färskvatten och gick till franska cafét för lite crepisar. Där satt Ann-Marie Reichman som hade seglat Hookipa som vi joinade. Det var visst sjukt mycket folk i Hookipa så att folket slogs om vågorna. Inga följde reglerna och kaoset var totalt. det hela slutade med att Annie krashade in i en som precis ramlat och dingade brädan.

I Kuau var vi ca 20 seglare på ett betydligt större spot. Det finns tre oliga vågor att välja på: Mama`s fish house, Kuau och Noriega. Det var bara att ta våg, efter våg, efter våg utan att behöva slåss.
Enligt Dale är vågorna samma storlek. Fördelen med Hookipa är att det är en kanal att ta sig ut för så att man slipper simma så mycket då det blåser mindre och stora set kommer in. Nackdelen med Kuau är en krånlig launch och kanalen är ytterst liten vilket gör att vågorna kan bryta jämt hela vägen. Dör vinden blir det en hel del simmande:-) Lite surt även då revet är rätt ytligt.
Men kul som fasen är det:-)

Dagens surf var byig och en hel del kämpande. Jag startade med 3,5. Åt lunch och bytte till 4,0. Sliten i kroppen och åter igen hungrig. Vågorna var loggo.

Nästa vecka ser tokig ut på windguru. Enligt den lokala väderrapporten kommer vågstorleken att vara humongous, vilken storlek det nu kan vara:-)

I förrgår tog jag mig en rullskida session. Jag knäckte spetsen på staven och är därför rullsidehandikappad. Frågade Kuau locals om dom tror man kan göra något. Först skrattade dom som fasen, sen kom dom med bra konstruktiv hjälp. Sean skall slipa till staven för att försöka få fram lite mer metall.

En lite snutt på Johan...
Aloha!





tisdag 6 januari 2009

Vindsurfmania

Nu har vi vindsurfat varje dag i 4 dagar i streck. Helt underbart fantastiskt. Vågorna blir bara större och trevligare för varje dag. Vi har haft ett morgonpass, därefter lunch för att surfa på em.
Kuau rocks!!!

Många vågor att ta sig igenom. Ibland är det vind, ibland inte:-)

Dale-helt grym på aerials. Han bor halva året på Maui och halva året vid the Gore. Testseglare för sailworks. Han har 5,2 oavsett vind:-)

Johan tar sig över ett hårigt parti. Han lyckas nätt och jämt!
Jesper visar vart skåpet skall stå:-)
Jag svånger på en våg:-)

Imorgon kommer det att gå av!
Windguru säger upp till 3,1m och vind. Det låter kanon:-)
Än så länge har vi haft masthöga vågor som störst. Jag har använt segel mellan 3,5-4,0.
Livet är gött:-)